fbpx

KOMMUNICERA PÅ AVSTÅND

MED HJÄLP AV ETT KOMMUNIKATIONSSYSTEM

På våra arbetsplatser behöver vi hålla fortsatt avstånd till varandra när vi ses. Med vår kommunikationslösning kan medarbetare träffa kunder och kollegor på tryggt avstånd från varandra.

 

Nya utmaningar under COVID-19

Avstånd

Svårt att höra och höras.

Masker

Sämre taltydlighet.

Dålig kommunikation

Säkerhet och produktiviteten riskeras.

Problem

COVID-19 innebär begränsningar för vårt sätt att göra affärer. Social distansering är det främsta du kan göra för att skydda anställda och gäster. För många företag är det inte möjligt för anställda att arbeta på distans. Ansiktsmasker och avstånd skapar hinder för kommunikation och säkerhet.

Lösning

Ett mobilt trådlöst tvåvägskommunikationssystem gör det möjligt för anställda att hålla ett säkert avstånd medan de utför sitt arbete och som möjliggör mobil gruppkommunikation med en knapptryckning.

Resultat

COVID-19 har förändrat vårt sätt att göra affärer. Vår lösning gör det möjligt för företag att fortsätta sin verksamhet samtidigt som de upprätthåller ett säkert socialt avstånd.

  • Gör det möjligt för anställda att kommunicera tydligt med ett avstånd på minst 2 meter.
  • Ett kommunikationssystem eliminerar hinder för mobil gruppkommunikation, inklusive avstånd, ansiktsmasker, bakgrundsbrus och hörselnedsättning.

HYR ELLER KÖP

Jobba säkert på arbetsplatsen med hjälp av ett kommunikationssystem. Alla hör allt på tryggt och säkert avstånd utan att behöva skrika. Lätt att använda.