fbpx

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Vi erbjuder användarvänliga ljudlösningar för små eller större behov till guidade turer, tolkning, tysta event och utbildning.

 

GUIDADE TURER
Oavsett om du går genom ruinerna av det antika Grekland eller ditt företags fabrik, är det viktigt att säkerställa att din grupp hör allt som guiden säger för en oförglömlig upplevelse.
TOLKNING
En professionellt utförd tolkning kan vara den avgörande faktorn för att alla verkligen ska förstå och minnas det som sägs vid en konferens, seminarium, mässa eller affärsmöte.

TYST EVENT

Vår utrustning användas till de allt mer populära tysta eventen med flera möten på en öppen yta där ljudanläggningar skulle störa varandra. Ger alla deltagare full fokus under mötet.

HÖRSELHJÄLP

Att höra och förstå är viktiga förutsättningar för att kunna delta i det sociala och kulturella livet. Vi stödjer det med våra hjälpmedel för assistiv lyssnande. Vi förstärker ljudet och nöjet.

PRESENTATION

Våra presentationslösningar är lämpliga för många olika krav och rumsscenarier. De erbjuder en hög grad av flexibilitet och är enkla att använda. Du ska kunna fokusera på det väsentliga: ditt budskap.

UTBILDNING

Kvalitetssäkra utbildningen genom att alla hör allt. I samband med en utbildning är det viktigt att alla är fokuserade och engagerade och att information och instruktioner hörs av alla.   

fabriksvisning

möten & event

turistguidning

kultur

mässor

utbildning

GUIDESYSTEM
TOLKSYSTEM
AUDIOGUIDE
LJUDSTREAMING
MIKROFONER