fbpx

TYST EVENT

Förbättra mötes- och evenemangsupplevelsen

 

MAXIMERA YTAN MED TYST EVENT

Ett tyst event möjliggör att flera presentationer kan genomföras parallellt samtidigt med flera talare och presentationsytor i en lokal, eller på en öppen yta, lokalen delas upp i flera mindre rum, vilket skapar ”virtuella rum”.
Detta ger alla deltagare full fokus och alla blir engagerade genom att alla hör vad som presenteras av talaren under mötet. Deltagarna kan enkelt flytta mellan presentationsytorna och lyssna på önskad talare genom att välja en annan kanal på sin mottagare.
Varje presentationsyta kan ha flera talare samtidigt och publiken kan enkelt ställa frågor genom systemets ”talkback” funktion eller via en handhållen skicka runt mikrofon.
Genom att undvika traditionella ljudanläggningar som skulle störa varandra, möjliggör ett tyst event för upp till flera till flera hundra deltagare. Genomför ditt nästa event i en tyst miljö utan begränsningar med ett system.

HUR FUNGERAR TYST EVENT?

I likhet med ett normalt möte eller konferens har tysta möten fortfarande en eller flera presentatörer och en publik. Lokalen kan vara en öppen yta eller en stor lokal som avdelas med draperier för att skapa mindre ytor. Presentatören kan använda visuella hjälpmedel som PowerPoint-presentationer eller videoklipp på en skärm.

Men det finns en stor skillnad. Istället för att högtalarens projicerar ljud över rummet använder man ett system som överför ljudet via radio till deltagarna som lyssnar på talaren med en trådlös mottagare och hörlurar. Det som en gång var ett bullrigt scenario förvandlas nu till en effektiv presentation med låg ljudnivå.

 

EVENT & KICK-OFF

möte & konferens

mässa

VARFÖR TYST MÖTE?

Att arrangera ett möte eller event med en begränsad budget tvingar ibland mötes- och evenemangsplanerare att göra mer med mindre. Att hitta de perfekta platserna och lokaler är ibland ofta utom räckhåll och inte helt enkelt. Några av utmaningarna kan vara:

 

  • Inte tillräckligt med rum och lokaler för breakouts.
  • Genomföra olika presentationer samtidigt utan att störa varandra.
  • Begränsad budget som dikterar plats och layoutalternativ.

RÄTT UTRUSTNING

Oavsett om det är ett litet eller stort möte eller konferens så har vi den rätta utrustningen för att du ska kunna genomföra ett lyckat tyst event. Kontakta oss för en prisuppgift och tillgänglighet.

HYR