fbpx

TYST EVENT

Förbättra mötes- och evenemangsupplevelsen

 

MAXIMERA YTAN

De allt mer populära tysta eventen möjliggör att flera presentationer kan genomföras parallellt samtidigt med flera talare och presentationsytor på en öppen yta i en lokal eller ett stort utrymme som praktiskt taget delas upp i flera mindre rum, vilket skapar ”virtuella rum”. Denna lösning är idealisk när platsen är begränsad eller när man arbetar med en begränsad budget.

Detta ger alla deltagare full fokus och alla blir engagerade genom att alla hör vad som presenteras av talaren under mötet. Deltagarna kan enkelt flytta mellan presentationerna och lyssna på önskad talare. Deltagarna väljer helt enkelt en annan kanal på sin mottagare för att lyssna på önskad presentation.

Varje presentationsyta kan ha flera talare samtidigt och publiken kan enkelt ställa frågor genom systemets ”talkback” funktion. Genom att undvika traditionella ljudanläggningar som skulle störa varandra, möjliggör att du kan maximera ditt utrymme oavsett om mötet eller eventet är för ett antal mindre människor eller upp till flera tusen. Att slippa flytta deltagare till mindre rum sparar både tid och pengar. Genomför ditt nästa event i en tyst miljö utan begränsningar med ett system.

HUR FUNGERAR DET?

I likhet med ett normalt möte eller konferens har tysta möten fortfarande en eller flera presentatörer och en publik. Lokalen kan vara en öppen yta eller en stor lokal som avdelas med draperier för att skapa mindre ytor. Presentatören kan använda visuella hjälpmedel som PowerPoint-presentationer eller videoklipp på en skärm.

Men det finns en stor skillnad. Istället för att högtalarens projicerar ljud över rummet använder man ett system som överför ljudet via radio till deltagarna som lyssnar på talaren med en trådlös mottagare och hörlurar. Det som en gång var ett bullrigt scenario förvandlas nu till en effektiv presentation med låg ljudnivå.

 

EVENT & KICK-OFF

möte & konferens

mässa

VARFÖR SKULLE JAG BEHÖVA TYST MÖTE?

Konceptet med tysta möten föddes av nödvändighet.  Att arrangera ett möte eller event med en begränsad budget tvingar ibland mötes- och evenemangsplanerare att göra mer med mindre. Att hitta de perfekta platserna och lokaler är ibland ofta utom räckhåll och inte helt enkelt. Några av utmaningarna kan vara:

  • Ny idé för att förbättra mötes- och evenemangsupplevelsen.
  • Att inte har tillräckligt bra rum och lokaler för breakouts eller samtidiga presentationer.
  • Begränsad budget som dikterar plats och layoutalternativ.
  • Använda stor lokal eller interna konferensrum för kostnadseffektivitet.
  • Trender som pekar mot mer flexibilitet för deltagarna.
  • Internationella gäster som behöver tolkningstjänster.

Med hjälp av teknologier som ursprungligen utvecklades för tolkning av evenemang, behöver mötesplanerare inte nödvändigtvis separata fysiska utrymmen för att rymma flera presentationer. Genom att ta bort elementet av förstärkt ljud och högtalare kan man nu genomföra flera möten i en och samma lokal med flera presentationer och talare som körs samtidigt.

RÄTT UTRUSTNING

Oavsett om det är ett litet eller stort möte eller konferens så har vi den rätta utrustningen för att du ska kunna genomföra ett lyckat tyst event. Kontakta oss för en prisuppgift och tillgänglighet.

HYR