fbpx

OM OSS

Audio Sweden möjliggör på ett enkelt sätt att alla hör allt oavsett miljö och språk.

Vår vERKSAMHET

Har du behov av att höras bättre under en rundvandring eller utbildning? Behöver du hjälp med utrustning för tolkning eller hörselhjälpmedel? Vi erbjuder anpassade ljudlösningar för små eller större behov till guidade turer, utbildning, tolkning, tysta event, hörselhjälp och presentation.

Vår höga servicenivå och kunskap tillsammans med noggrant utvalda varumärken med ett rykte om hög kvalitet bidrar till nöjda kunder. Vår passion för att alltid hjälpa och vara lyhörd för dina behov gör oss till en leverantör som du kan lita på. Verksamheten bedrivs över hela Sverige och våra system och lösningar används dagligen på en mängd svenska företag, kommuner, landsting, museum och kyrkor. Utöver försäljning erbjuder vi även service och support, utbildning och uthyrning för en dag eller längre.

Vår vision

Vi vill tillsammans med våra kunder erbjuda de bästa ljudlösningarna för olika behov med den senaste teknologin, förstklassig service, omfattande kompetens och support. Allt för att alla ska få den bästa upplevelsen. Långsiktighet är en mycket viktig del i våra samarbeten.

VÅR HISTORIA

Audio Sweden grundades 1982 och har över 30 års erfarenhet av guide- och tolksystem. 2013 övertogs verksamheten av Joacim Sverlinger som fortsatt att utveckla och stärka Audio Swedens position som marknadsledande leverantör av guidesystem. Detta har sedan vidareutvecklats för att anpassas till kunders användningsområde och krav på olika ljudlösningar.

EN LYCKAD AFFÄR

Vad erbjuder Audio Sweden AB och vad innebär en lyckad affär för dig?

Önskar du köpa eller långtidshyra så har vi möjlighet att visa och demonstrera produkten före du bestämmer dig. Detta innebär att inköpet blir rätt efter dina behov. 

  •  Försäljning – Köp eller långtidshyr efter ditt behov.
  •  Uthyrning – Flexibilitet för din verksamhet.
  •  Utbildning som säkerställer kvalitet.
  •  Rådgivning för lyckat resultat.
  •  Serviceavtal – din trygghet.

NYHETSBREV

Få tips och nyheter som hjälper er verksamhet. Håll dig uppdaterad om våra tjänster med vårt nyhetsbrev.

GUIDESYSTEM

TOLKSYSTEM

AUDIOGUIDE

LJUDSTREAMING

MIKROFONER