fbpx

FÖRSÄLJNING

Vi har sålt system i mer än 35 år till många svenska företag

UPPLEV PRODUKTEN FÖRE KÖP

Önskar du att köpa ett system så har vi möjlighet att visa och demonstrera produkten före du bestämmer dig. Detta innebär att du säkerställer att inköpet blir rätt efter dina behov. Att köpa eller hyra ett system beror på hur ofta du kommer att använda systemet. De flesta av våra kunder börjar med att hyra ett system vid två eller tre tillfällen, för att sedan besluta om att köpa ett system då de förstår behovet.

Vi har sålt guidesystem, audioguide system och tolksystem i mer än 35 år till många svenska företag och med denna stora erfarenhet är vi övertygade om att vi kan ge dig rätt rådgivning och den bästa lösningen för dina behov inom din tillgängliga budget.

KÖPA

Att köpa eller hyra ett system beror på hur ofta du kommer att använda systemet. De flesta av våra kunder börjar med att hyra ett system vid två eller tre tillfällen, för att sedan besluta om att köpa ett system då de förstår behovet. Du kan alltid utöka antalet produkter om behovet blir ändras och växer. Kontakta gärna oss för en demo.

HYRA

Vill du och ditt företag slippa binda kapital och anstränga verksamhetens likviditet? Det är enkelt och förmånligt att långtidshyra ett system för ditt behov och det är lätt att komplettera utrustningen under hyresperioden. En hyresperiod ligger mellan 24 och 60 månader.

Med ett hyresavtal får du kontroll över din investering och låser inte kapital i onödan. Fördelarna är många då du hyr istället för att investera med egna medel eller genom lånefinansiering. Du slipper dessutom tidskrävande administration för avskrivningar och inventarieförteckningar.

Hyresavgiften bokförs som en ren driftskostnad och ingen ränta betalas på momsen. Dessutom finns det inget restvärde som påverkar avgifterna och du kan genom att i avtalet lägga till utrustning vartefter ni behöver alltid vara uppdaterad med den senaste tekniken.

 

  • Belastar inte likviditeten eller balansräkningen.
  • Budgetera enkelt hyran som en ren driftskostnad.
  • Hela hyresbeloppet är avdragsgillt.
  • Välj avtalslängd själv.
  • Du kan anpassa utrustningen under hyrestiden.
  • Valfri lösning vid hyrestidens slut.