fbpx

AUDIOGUIDE

Gör din mässa eller utställning ”levande”

HYRKÖP

FÖRDELAR MED AUDIOGUIDE

Genom att erbjuda ett audioguide system så blir utställningen eller mässan mer tillgänglig och levande för dina besökare. Vi erbjuder olika audioguide system efter ditt behov och önskemål. Allt från enbart ljudturer till att ta del av videomaterial och bilder tillsammans med ljud, för att skapa en helt ny upplevelse för besökaren och förhållandet till utställningen. Utöver funktioner som autostart och redigeringsmöjlighet av innehåll erbjuder dessa en unik design och kvalitet. Väl utformade turer med hög kvalitet på produktionen, berättar både vackra och spännande berättelser men de bidrar också väsentligt till utställarens image. Vi hyr även ut audioguide system för tillfälliga utställningar.

SUPRAGUIDE ECO

Lämplig för mycket

SupraGuide eco är optimerad för användning i museer och turistattraktioner med stort antal besökare. Denna ”klassiska” audioguide är också idealisk för mindre museer med en begränsad budget.

Liten, lätt och enkel

Tack vare sin smala design och form är supraGuide eco både bekväm att hålla och lätt att använda.

Stabila Hörlursanslutningar

Hörlursuttagen i våra enheter kännetecknas av exceptionell stabilitet och draghållfasthet. Två hörlurar kan anslutas vid behov.

Tillgänglighet garanterad

För att hjälpa synskadade besökare har supraGuide eco en taktil knappsats. Användare av hörapparater kan ta emot ljudet på sina hörapparater med hjälp av HAC-headset.

Laddningsstation

Använd laddstationen för att ladda audioguide enheterna, överföra data och ljudfiler och justera dem för alla språk.

användningsområden

Genom att erbjuda ett audioguide system så blir utställningen eller mässan mer tillgänglig och levande för dina besökare. Behov finns där besökare kräver exakt och underhållande vägledning.

Användare:

  • Museer
  • Eventföretag
  • Mässor
  • Utställning

MUSEUM

MÄSSOR

MÖTEN & EVENT

UTSTÄLLNING

Jakten på Guldskarabén – En ljudvandring på MedelhavsmusEet

Medelhavsmuset valde Audioguide system från Audio Sweden. I ”Jakten på guldskarabén” får du i uppdrag att tillsammans med 11-åriga Nadia, som är en riktig Egyptenexpert, hitta museets försvunna guldskarabé som ormdemonen Apophis har gömt. Utan guldskarabén kommer mörker och kaos att råda. Klicka på bilden för ett smakprov av ljudspåret.