fbpx

UTBILDNING

Kvalitetssäkra utbildningen genom att alla hör allt.

Fokusera på utbildningen

Många företag inom produktion- och tillverkningsindustrin och byggsektorn genomför utbildningar internt eller ute hos sina kunder. I samband med en utbildning är det viktigt att alla är fokuserade och engagerade och att information och instruktioner hörs av alla. Ofta så störs deltagarna och kursledaren av omgivningens buller och det blir svårare att fokusera på utbildningen.

 

FÖRDELAR

Genom att använda ett kommunikationssystem säkerställer du att utbildningen genomförs på bästa sätt och att alla hör vad som sägs. Dessutom så kan deltagarna ställa frågor till gruppen eller instruktören genom att använda sig av ett tvåvägssystem. Interagera med så många deltagare du önskar och med möjlighet att vara upp till tre instruktörer per grupp som talar samtidigt.

 

  • Deltagarna hör all information och instruktioner.
  • Interagera med deltagarna genom ”talkback” funktion.
  • Kursledaren behöver inte anstränga sin röst.

TVÅVÄGS KOMMUNIKATION

Med olika driftsätt ”push-to-talk” eller ”on / off” har du möjlighet att kommunicera och interagera fullt ut med dina deltagare. Oavsett miljö så erbjuder vi olika lösningar som passar för din akademi, kurs eller utbildningstillfälle.

LISTENTALK

ListenTALK är ett smart system för tvåvägskommunikation för tyst som bullrig miljö. ListenTALK möjliggör kommunikation och samarbete mellan två eller fler personer samtidigt i alla tänkbara situationer. Enkelt, flexibelt, säkert och tillförlitligt system. Systemet använder en unik 1,9 GHz-frekvens för att förbättra driftsäkerheten och minska störningar.

”Med ListenTalk utrustningen blev det roligt att hålla utbildning i bullriga miljöer. Alla får samma information och alla kan deltaga i en diskussion. Jag behöver inte se alla deltagare när vi står runt en maskin, men alla är med. Listen Talk, är inte en önskan att ha tillgänglig, det är numera ett krav från min sida. Nu kan vi jobba på ett professionellt sätt.”

Mats Rosberg – Tetra Pak AB