fbpx

MILJÖRADIO

Har ni dålig radiomottagning på er industri?

 

Lyssna på musik istället för buller

Miljöradio system efterfrågas allt oftare inom industrin med produktion. På många industrier kan det vara svårt att uppnå en störningsfri FM radio mottagning FM radio i alla delar av lokalerna. Jobbar man med radion på 8 timmar om dagen så vill det till att mottagningen är bra överallt annars får man ett stort irritationsmoment. Med vårt FM-radio förstärkarsystem så får ni en kraftigt förbättrad mottagning i lokalerna. Förbättringen är oftast nära 100%.

HUR FUNGERAR MILJÖRADIO?

Miljöradio gör det möjligt att lyssna på FM radio i stereo istället för buller och skyddar hörseln på bästa sätt under arbetsdagen och ger ökad motivation att använda effektiva hörselskydd.

Miljöradio med bullerskydd efterfrågas allt oftare inom industrin och fungerar som verksamhetens radiostation. Det finns olika hörselkåpor för olika behov, som att ansluta sin mobiltelefon och kunna kommunicera med kollegor eller uppfatta ett larm.

 

FÖRDELAR MED MILJÖRADIO

Kombinera ett effektivt skydd mot buller med musik. Möjliggör att lyssna på musik och radio under arbetsdagen och dessutom så skyddar du din hörsel som är ett av dina viktigaste sinnen.

ANVÄNDARE

Industrier & produktionsanläggningar med personal som vistas i miljö med dålig mottagning. Detta beror oftast på fastighetens förmåga att släppa in radiosignaler utifrån. Vi förbättrar signalen så alla kan arbeta och samtidigt lyssna på radio under arbetstid.

VI ERBJUDER HÖRSELSKYDD FÖR OLIKA BEHOV

Vi har noga utvärderat vad som fungerar bäst på marknaden för våra kunder. Först och främst tillämpas 100% användning och om hörselskydd används hela dagen måste de passa perfekt och få dig att känna dig nöjd och bekväm.

Den bästa lösningen

Vi erbjuder den bästa lösningen till ert behov och vi projekterar och installerar, samt sköter inritningen av anläggningen då det är viktigt att alla signalnivåer är rätt justerade så att anläggningen inte orsakar störningar på övriga utrustningar. Arbetet kan utföras av er egen personal i samarbete med oss.