fbpx

PRESENTATION

Presentera dig från din bästa sida

Professionell kommunikation

Moderna arbetsplatser kräver moderna ljudlösningar som säkerställer professionell kommunikation. Våra produktlösningar är lämpliga för många olika krav och rim, lokaler och scenarier. De erbjuder en hög grad av flexibilitet och är enkla att använda. Du ska kunna fokusera på det väsentliga: ditt budskap.

FÖRDELAR

Lösningarna är optimerade för tal och garanterar överlägsen talförståelse.

Som presentatör och talare i samband med ett möte, konferens eller där du helt enkelt behöver tala inför en grupp människor så är ett trådlöst mikrofonsystem en stor fördel. Man slipper kablar och trassel på scenen. Trådlösa mikrofonsystem finns med handhållen mikrofon eller ficksändare tillsammans med huvudmikrofon eller mygga för full rörelsefrihet. Möjligheten att komplettera ett mikrofonsystem med ett trådlöst PA högtalarsystem skapar flexibla och helt kabelfria installationer för spontana presentationer. Denna unika högtalarlösning lämpar sig för alla tal, presentationer eller evenemang, både inomhus och utomhus. Resultatet blir övertygande presentationer helt enkelt.

MIKROFONER

Att kunna förlita sig på att ljudet på mötesplatsen fungerar, och att sedan vid mötets inledning höra talaren säga: ”Hörs det bra?”, inför en fullsatt lokal, känns lite för sent. Rätt val av ett trådlöst mikrofonsystem för tal och föreläsningar är viktigt om du vill säkerställa kvalitet och slippa strul under ett möte eller konferens. Vi erbjuder ett stort antal välljudande mikrofoner för tal som är designade för att fungera pålitligt år ut och år in.

HÖGTALARE

LSP 500 PRO är ett trådlöst tvåvägs PA-system för professionella användare. Det har designats för att användas inomhus och utomhus och behöver varken ström- eller ljudkablar. LSP 500 Pro ger dig möjlighet att installera upp till tre mottagare för trådlösa mikrofoner. Det går även att spela upp musik via Bluetooth. Vid större arrangemang kan du skicka ljudet trådlöst från en till flera andra LSP 500 PRO-enheter.