fbpx

LISTEN EVERYWHERE

HYRKÖP

VAD ÄR LISTEN EVERYWHERE?

Med Listen EVERYWHERE kan du enkelt och kostnadseffektivt erbjuda hörhjälp, tolkning och ljudströmning från många olika rum/kanaler till användarnas egna mobiltelefoner. Listen EVERYWHERE använder lokalens befintliga trådlösa nätverk, har extremt låg latens och kapacitet att nå tusen användare per server.

Med Listen EVERYWHERE-appen kan ditt företag branda och anpassa sitt system fullt ut. Funktioner som text banner, svepbara banner, välkomstannons eller anpassat innehåll med din egen logo och erbjudande är möjligt visa i appen.

BARER & RESTAURANGER

Ge dina sportfans den ultimata upplevelsen på speldagen. Oavsett hur många kanaler och skärmar du erbjuder, kan alla gäster lyssna på sitt favoritlag utan att bli störd.

VÄNTSALAR

Håll gäster och besökare uppdaterade genom att leverera TV-ljud, live-ljud, viktig information eller ett budskap via det existerande trådlösa WiFi nätverket.

6 tips för att förbättra sportvisning i barer och restauranger

Att visa sport och matcher på bildskärmar i restauranger och barer har ett stort mervärde. Med ljud till rätt match förbättrar upplevelsen avsevärt för kunderna.

Erbjud den bästa Wi-Fi-ljudströmmen
För bästa tittarupplevelse, erbjud WiFi-lösning i världsklass. Lyssna ALLT. På ett enkelt sätt laddar gästerna ner en gratisapp till sin smarttelefon och kan sedan välja vilket önskat ljud som visas på TVn. Med kristallklart ljud via Wi-Fi direkt till gästernas smartphones och surfplattor.

Installera höghastighetsinternet
Gästerna vill äta, dricka, kolla sociala medier och e-post medan de tittar på matchen. Så se till att platsen erbjuder högpresterande Wi-Fi.

Display som visar alternativ
Låt inte kunder gissa vilka matcher som visas. Använd handskriven eller digital skyltning – eller ännu bättre, den anpassningsbara appen Listen Everywhere – för att informera vad som visas.

Erbjud laddningsstationer
Restauranger och barer vill inte att kunder lämnar för tidigt eftersom deras telefoner eller surfplattor dog.

Kontrollera fjärrkontrollen
Att lägga en fjärrkontroll i en kund är ett recept på katastrof. De kan byta kanal till något olämpligt eller orsaka oenighet eftersom andra personer i arenan tittade på den föregående kanalen.

Annonsera på sociala medier
Informera om vilka matcher som kommer att finnas tillgängliga via sociala medier. På så sätt behöver de inte gissa vart de ska gå för att titta på sitt favoritlag.

LJUDLÖSNING FÖR DIN FÖRSAMLING

Nå dina gäster och dela ditt meddelande tydligt tack vare Wi-Fi-strömmande ljudalternativ från Audio Sweden. Genom att leverera liveljud eller språktolkning direkt till smarttelefonen innebär att alla kan vara med och förstå vad som sägs på sitt språk under en gudstjänst.

ENKEL OCH ANPASSNINGSBAR APP

Nå dina gäster och dela ditt meddelande tydligt tack vare Wi-Fi-strömmande ljudalternativ från Audio Sweden. Genom att leverera liveljud eller språktolkning direkt till smarttelefonen innebär att alla kan vara med och förstå vad som sägs på sitt språk under en gudstjänst.