fbpx

MOBILECONNECT

HYRKÖP

Sennheiser MobileConnect strömmar föreläsningar och dess ljudinnehåll live via WiFi och i överlägsen kvalitet till din smarttelefon. Till följd av konceptet ”Ta med din egen enhet” är det ett lättanvänt och intuitivt system för hörselhjälpmedel.

För att kunna lyssna till en livestream behöver studenten bara enkelt ladda ner och installera gratisappen MobileConnect. (tillgänglig för iOS och Android) och ansluta till universitetets WiFi-nätverk med sin egen enhet.

MOBILECONNECT ÄR LÄMPLIGT SOM ETT HÖRSELHJÄLPMEDELSSYSTEM INTEGRERAT ÖVER HELA SKOLOMRÅDET VIA WIFI

PERSONLIG HÖRSELASSISTENT

Den personliga hörselassistenten gör det möjligt för användare att justera ljudsignalen så att den passar deras individuella hörselbehov perfekt. Pekskärmen för den enkel och intuitiv att använda. Hörselassistenten förbättrar taltydligheten och ger överlägsen ljudkvalitet.

INTEGRERING OCH ANVÄNDNING

MobileConnect är enkelt att integrera med befintliga nätverk och ljudinfrastrukturer. Administration och konfiguration av systemet är enkelt med MobileConnect-hanteraren.

ÖVERLÄGSET LJUD

Låg fördröjning är nödvändigt för hörselhjälpmedel. MobileConnect möjliggör överföring med låg fördröjning till mobila enheter. Det ger ljudströmmar i realtid med högkvalitativt ljud och perfekt taltydlighet. Integreringen till befintliga nätverk möjliggör Hörselhjälpmedel överallt och när som helst.

TA MED DIN EGEN ENHET

Studenter och publik kan använda sina egna enheter som mottagare. Ingen ytterligare maskinvara krävs. Användare kommer tycka att den välbekanta enheten är bekväm att använda. Tekniker kommer att se hur enkelt enhetshantering och underhåll är. Den totala ägandekostnaden begränsas.

UNICAST ÖVERFÖRINGSTEKNIK

MobileConnect gör det möjligt att överföra ljudinnehåll över WiFi till alla smartphones (iOS och Android).

QR KOD

Användare kan få tillgång till kanal genom att skanna en QR kod.

KOMPATIBELT MED FÖLJANDE

HÖRAPPARAT

HÖRLURAR

COCHLEAIM IMPLANTAT